Visszajelzések

Tudtam, hogy változtatni akarok az életemen. Érezni akartam, hogy átjár az élet. Mindezt a rendszeres mozgástól vártam. Ugyanakkor hiedelmeket, gátakat és félelmeket építettem magam köré évekig. Dóri segített abban, hogy észrevegyem a lehetőségeket, nyitott szemmel tekintsek környezetemre és bátran tegyem meg az első lépéseket egy egészségesebb élet felé. Minden beszélgetésünk után azt éreztem, bármit elérhetek. Hálás vagyok neki, hogy támogatott elindulni ezen az úton. – Magdi

Magdi - life coach konzultáció

Dórival való találkozásom alapjaiban változtatta meg az életemet. Addig azt gondoltam, hogy tájékozott vagyok és hozzáértő a világ dolgaiban, de hamar rájöttem, hogy az igazán fontos dolgokkal, magammal, az élettel kapcsolatos dolgokban nem is vagyok annyira otthon, nem vagyok annyira tudatos, amennyire szeretnék. Ez az amiben nagyon sokat köszönhetek Dórinak, akinek olyanfajta tudása van, amellyel nagyon kevés ember rendelkezik. Ahhoz, hogy egyáltalán foglalkozni tudjak az igazán fontos dolgokkal, nyugodt és kedves, önszerető állapotba kell kerülni. Ebben tud kezdetben Dóri olyan csodálatosan segíteni. És ami utána következik, az a nemverbális kommunikációról, tudatosságról, emberi jóságról és fejlődésről alkotott addigi elképzeléseimet teljes mértékben megváltoztatta. Egy olyan világba kaptam belépési engedélyt, amelyet kevéssé ismertem, de amellynél semmit sem érdemesebb megismerni. Aki szeretne átélni egy ehhez hasonló tudatos változást, teljes mértékben a realitások talaján állva de mégis gyökeresen átértelmezve addigi látásmódját, annak szívből ajánlom hogy bátran vágjon bele Dórival ebbe a fantasztikus utazásba!

Gábor - life coach konzultáció

Szuperül felépített és élvezetes órák, nagyszerű zenék, érdekes instrukciók, kérdéseinkre adott megfontolt és hasznos válaszok. Sok mély és emlékezetes felismerésem született ezeken az órákon. Csak ajánlani tudom. 🤩

Adrienn - Élettánc táncmeditáció

Első alkalommal izgultam és volt bennem kis félelem is, hiszen táncot sose tanultam, de Dóri instrukciói alapján, és nagyon jó zenékkel önmagát adta a mozgás, a tánc. Mindenkinek tudom ajánlani az Élettáncot! 

Szilárd - Élettánc táncmeditáció

Szécsényi Dóra vagyok

Life és párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, táncmeditáció vezető.

 

Konzultációim helyszíne

Budapest, 12. kerület, Hollósy Simon utca 24.

 

Dóra nyugalma, empátiája, figyelme és belső derűje, ami árad a személyiségéből már az első pillanattól kezdve bizalmat ébresztett bennem. Támogató jelenléte segített abban, hogy hamar izgulás mentesen, otthonosan érezzem magam az ülések során. Ezáltal nyitottan, szabadon beszeljek azokról a témákról, amit érintettünk üléseinek során. Különösen tetszettek a profi kérdései ahogyan vezeti a folyamatot és ahogy a munkájához áll. Szerintem a coach szakma nagyon testhez álló neki, lelkes, hiteles és elhivatott. Bátran ajánlom!

Melinda - life coach konzultáció

Ha kérdésed van…

Írj, vagy hívj bátran!

11 + 8 =