Én és a küldetésem…

 

Szécsényi Dóra vagyok, life coach és párkapcsolati tanácsadó, a Változz tudatosan és az Élettánc táncmeditáció megálmodója és kezelője. Immáron tíz éve foglalkozom önismerettel és gyakorlom a meditáció különböző fajtáit, eközben elvégeztem a life coach, párkapcsolati coach és házassági tanácsadó akkreditált tanfolyamot. Az elmúlt tíz év során rengeteg tapasztalatot és tudást gyűjtöttem saját megéléseim és tanulmányaim által önmagamról, belső mozgatórugóimról és az érzelmeim működéséről. Ez idő alatt sokat tanultam mások által az emberekről, lélekről, tudatosságról és a tudatalatti működéséről. Jól rá tudok hangolódni másokra, értem és érzem az embereket. Célom, hogy ezt tudást és tapasztalatot megosszam másokkal is, akik változni, változtatni akarnak, nem félnek a dolgok mélyére nézni és kíváncsiak önmagukra. Sok párkapcsolati küzdelem után most boldog házasságban élek és szeretném átadni másoknak is, hogy hogyan lehet az együttélés harmonikus, boldog és szeretetteljes.

Hiszem, hogy a belső nyugalom és harmónia minden ember számára elérhető, aki elkezdi keresni a boldogsághoz vezető utját, saját céljait és képes elengedni a korlátait. Amint kilépünk a komfortzónánkból és elkezdünk foglalkozni belső énünkkel, a lehetőségek feltárulnak és tisztábban láthatjuk önmagunkat. 

A coaching ülések során ezt az életszemléletet szeretném átadni ügyfeleimnek, hogy saját magukból kihozhassák a legjobbat és olyan döntéseket és lépéseket tegyenek, amikkel elégedettek tudnak lenni és a javukat szolgálja. 

Az Élettánc táncmeditáción kis csoportos és egyéni szabad táncos foglalkozásokat tartok, ahol a szabad táncot ötvözöm az önismereti témákkal (pl. elengedés, intimitás, kreativitás) és a meditációval. A meditáció célja, hogy egy-egy témában jobban el tudjunk mélyedni, ezáltal több információval, inspirációval gazdagodjunk.

Szécsényi Dóra

 

 

Ha kérdésed van…

Írj, vagy hívj bátran!

7 + 13 =