Párkapcsolati és házassági tanácsadás

 

Akár házasságban, akár párkapcsolatban élsz, adódhatnak olyan nehézségeid, amelyek megoldásához már nem elegendők a tarsolyodban lévő megoldási módszerek. Sok pár küzd az elhidegülés, eltávolodás, vagy a kommunikáció hiányának problémájával. A jó hír, hogy van esély a megoldásra! Ha mindkét fél nyitott a változtatásra és arra, hogy időt és energiát szánjon a problémák megbeszélésére és megoldására, egy új, harmonikusabb szakasz következhet a kapcsolatban. A coaching folyamat segítségével új inspirációt kaphattok az intimitás, szeretet és a harmonikus együttélés megélésére. 

Még keresed a párod? A párkeresés talán sosem volt ilyen nehéz, mint napjainkban. A rengeteg lehetőség ellenére, vagy talán azért is… Nem könnyű tudatosan, számunkra megfelelő párt találni, érezhetjük légüres térben magunkat, akit elkerülnek a lehetőségek. Sokan félnek az újabb kudarcoktól, inkább meg sem adják az esélyt az ismerkedésre. A coaching folyamatban megnézzünk ennek önismereti és lelki hátterét, és a párkeresés helyett megoldás fókuszba a pártalálást helyezzük.

Én sok szép és sok küzdelmes párkapcsolati vagy egyedül töltött év után boldog házasságban élek. Tudom, hogy a kapcsolatunkért tenni kell mindennap, néha elég egy kis gesztus, vagy az, ha kifejezem a szeretetemet. Szeretném megmutatni másoknak is, hogy létezik és megvalósítható harmonikus, boldog párkapcsolat. Mindig van lehetőség a változásra, ha nyitottak vagyunk önmagunkra és a társunkra. 

Érdekel, hogy hogyan találhatod meg életed párját és mik az odavezető út legfontosabb mérföldkövei?

Kattints a linkre:

Öt legfontosabb dolog a boldog párkapcsolat megtalálásához

Ha kérdésed van…

Írj, vagy hívj bátran!

1 + 3 =