Miben segíthetek?

Nem tudod, hogyan tovább?

Munkahelyi, párkapcsolati, vagy önismereti elakadásnál érezhetjük úgy, hogy nem látjuk az utunkat, a jövőnket, vagy a lehetőségeinket. Ilyenkor motivációhiány, szorongás vagy tehetetlenség érzése tölthet el minket. A coaching folyamattal segítek új célok megfogalmazásában, a motiváció megtalálásában és egy új, cselekvő szemlélet kialakításában.

Párkapcsolati nehézségek

Akár házasságban, párkapcsolatban élünk, adódhatnak olyan nehézségeink, amely megoldásához már nem elegendők a tarsolyunkban lévő megoldási módszerek. A coaching folyamat segítségével új inspirációt kaphatsz az intimitás, szeretet és a boldog együttélés megélésére.

Stresszkezelés, stresszoldás

Szinte minden embert érint manapság a stressz miatti nyomás, feszültségek és szorongás. Kell, hogy legyen egy egyedi megoldásunk a stressz levezetésére, hogy elkerüljük a negatív hatásait, és ez minden embernél más. A coaching folyamat segít átlátni a stresszfaktorokat és azt, hogy megtaláld magadban a számodra legjobb stresszkezelési módszert.

Önfelvállalás

Életünk során elvárások sokaságával kell szembenéznünk és sokszor a megfelelési vágy erősebb bennünk, mint önmagunk felvállalása. Ha szembemegyünk a lelkiismeretünkkel, rosszul érezhetjük magunkat a bőrünkben. Az önfelvállalást sosem késő elkezdeni, bármelyik életszakaszban megtanulható és egy boldog, felszabadultabb életet eredményezhet.

Önismeret, önfejlesztés

Önmagunk megismerése az egyik legfontosabb a saját fejlődési utunkon. Minél inkább tisztában vagyunk saját mozgatórugóinkkal, vágyainkkal, belső késztetéseinkkel, annál tudatosabban élhetjük meg önmagunkat, a párkapcsolatainkat vagy a lehetőségeinket.

Életmódváltás

Szeretnél egy egészségesebb, harmonikusabb életet? A váltáshoz néha elég egy kicsi, de tudatos lépés, hogy megtapasztaljuk azokat a jó érzéseket, amiket az életmódváltozással kaphatunk. A coaching segít ezeknek a tudatos lépéseknek a megtételében.

Nőiség és anyaság megélése

A nő szerepe összetett, sok helyen kell megfelelni, helytállni. Segítek abban, hogy felfedezd a női értékeidet, élni tudd a nőiségedet, nőiességedet, hogy egységben érezd magad. Az anyaság egy csodálatos út, sok hullámvasúttal, rengeteg kifelé áramló energiával, de tudatossággal, önmagunkra figyeléssel könnyebbé tehető.

Hatékony időgazdálkodás, egyensúlyteremtés

Ahhoz, hogy harmonikus életet tudjunk élni, egyensúlyt kell teremtenünk a munkánk és magánéletünk, családi életünk között. Ha ez az egyensúly nincsen meg, a stressz és az ehhez kapcsolódó betegségek, szorongások nagyobb hatással lesznek ránk és szűkebb környezetünkre.

Párkeresés, elköteleződés

A párkeresés sosem volt ilyen nehéz, mint napjainkban. A rengeteg lehetőség ellenére, vagy talán épp azért… Nem könnyű tudatosan számunkra megfelelő párt találni. Érezhetjük légüres térben magunkat, akit elkerülnek a lehetőségek. A coaching folyamatban megnézzünk ennek önismereti és lelki hátterét, és a párkeresés helyett a pártalálást helyezzük fókuszba.

Ha kérdésed van…

Írj, vagy hívj bátran!

10 + 15 =